Kush të do
të sjell te NE

Përshëndetje mik!
Mirëseerdhe në faqen tonë të webit! Kemi përzgjedhur disa grimca kujtimesh të këtij restoranti për ti shijuar dhe ti bashkë me ne.

Në të djathtë mund të shohësh dy nga pjatat tona autentike të krijuara me përkushtim dhe pasion të zjarrtë. Nëse vazhdon më poshtë, do të njihesh me pjestarë të stafit të cilët punojnë çdo ditë të Zotit për të shërbyer tek ne ushqim të mirë dhe eksperiencë të bukur..

Të ftoj të shikosh edhe menunë, sepse e di që je i uritur përderisa je këtu… çdo pjatë do të të shfaqet me fytyrën e saj dhe do të kërkojë që ta porosisësh atë të parën.

Pasi të jesh ngopur, hidhi një sy edhe blogut për të bërë pak muhabet, pse jo dhe të na lësh përshtypjet e tua mbi drekën që konsumove❤

Përshëndetje mik!
Mirëseerdhe në faqen tonë të webit! Kemi përzgjedhur disa grimca kujtimesh të këtij restoranti për ti shijuar dhe ti bashkë me ne.

Në të djathtë mund të shohësh dy nga pjatat tona autentike të krijuara me përkushtim dhe pasion të zjarrtë. Nëse vazhdon më poshtë, do të njihesh me pjestarë të stafit të cilët punojnë çdo ditë të Zotit për të shërbyer tek ne ushqim të mirë dhe eksperiencë të bukur..

Të ftoj të shikosh edhe menunë, sepse e di që je i uritur përderisa je këtu… çdo pjatë do të të shfaqet me fytyrën e saj dhe do të kërkojë që ta porosisësh atë të parën.

Pasi të jesh ngopur, hidhi një sy edhe blogut për të bërë pak muhabet, pse jo dhe të na lësh përshtypjet e tua mbi drekën që konsumove❤

Përshtypjet e klientëve për ne?

Të lumtur që po ndajmë disa komente nga klientët tanë të çmuar.

 • Will return to you again and again. I'm addicted to your food quality and service! You're number one

  Alexander Goubin Avatar Alexander Goubin
  12 Dhjetor, 2021

  Very fresh and well cooked fish,great service and atmosphere!

  Helidon Delilaj Avatar Helidon Delilaj
  12 Tetor, 2023

  Best risotto! Fish soup is delicious! Great atmosphere! Great place for lunch or dinner

  Comedy Writer Avatar Comedy Writer
  12 Dhjetor, 2022
 • Amazing seafood & hospitality. Their salads are great too. Thank you Meison Bistro!

  Susan Atvell Avatar Susan Atvell
  12 Dhjetor, 2022

  The food and plating were great and the price was one of the best in the area. We manages to feed 4 people and share an appetizer for roughly $35. It was a nice touch for them to bring a light dessert with the bill, especially when they normally sell them for a couple dollars each.

  Zarita Croney Avatar Zarita Croney
  12 Qershor, 2023

  Best thing about the place is the service and the atmosphere! Great place Overall food is also very good

  Francisca Painhas Avatar Francisca Painhas
  12 Shtator, 2023
 • Good quality food for normal price 🙂 hightly recommended

  Krzysztof Lach Avatar Krzysztof Lach
  12 Shtator, 2023

  Best fish restaurant I have tried in Durres. +Wine is by the way very cheap, food price is a little higher, but totally worth the quality - as you can see and choose the fish fresh directly from the Glas showcase.

  Esei G Avatar Esei G
  12 Tetor, 2023

  I was having a bad day until my meal at Meison Bistro! The food was excellent, I had saffron and prawn risotto which was well balanced and tasty. The food came at a good price and the waiters were friendly and hospitable. The ambience of the restaurant was perfect, calming and inviting. I am usually a tough food critic so when I say this meal was 5/5 I mean it. Each course I ordered was delicious and the accompanying selection of wines suited the food perfectly. You simply must come here…

  George Hancox Avatar George Hancox
  12 Korrik, 2023
 • Excellent restaurant. Phenomenal food. Very relaxing environment. Service could be better. But most of all the food preparation and cooking is great!

  Nijazi Kryeziu Avatar Nijazi Kryeziu
  12 Shkurt, 2023

  Service on top 👌 Food as well is delicious and fresh made. Especially for the people who like See food ,they have the own see food which they take daily on Adriatic. Last night they offer us an amazing service! 10 out of 10 ❤️

  anduela A Avatar anduela A
  12 Korrik, 2023

  Worth every lek we spend there. Amazing taste. Even our son, who doesn't like seafood was very happy... Wonderful fish croquettes, octopus and pastas.

  Mateusz Kaluza Avatar Mateusz Kaluza
  12 Qershor, 2023
 • Food delicious!!! Fair prices. Fair amount of food. Nice Service. I recommend!

  iwona jarosz Avatar iwona jarosz
  12 Gusht, 2023

  a place with character. Beautiful decorated interior, delicious and fresh seafood. Fantastic risotto, clean restrooms. Each meal comes with fruit as a gift from the restaurant and a classic sorbet. I highly recommend.

  Patryk Nowicki Avatar Patryk Nowicki
  12 Dhjetor, 2022

  It’s a cool place. They catch their own fish.

  Michael Kurak Avatar Michael Kurak
  28 Nëntor, 2023
 • Very friendly service, tasty seafood risotto, bass with vegetables and shrimp. Too bad that not all dishes on the menu are available

  Hermann Rorschach Avatar Hermann Rorschach
  12 Qershor, 2023

  Amazing food and service. Everything delicious and so cheap

  Aintzane Martin Avatar Aintzane Martin
  12 Gusht, 2023

  Amazing atmosphere, fresh and tasty food, desert for free

  Matthias Schwärzler Avatar Matthias Schwärzler
  12 Dhjetor, 2022
 • It was a very good experience, fresh fish served in a nice decorated place and the staff was professional but the most amazing point was the price we ate for less than 20 euros per person! I recommend without hesitation

  Salvatore Salemi Avatar Salvatore Salemi
  12 Dhjetor, 2022

  Delicious pasta and very nice ambience. My boyfriend had calamari and they were top notch 👌 Staff is friendly and speaks English, however the service was a bit slow. Good value for money.

  Julia Kaczmarczyk Avatar Julia Kaczmarczyk
  12 Tetor, 2023

  This place is a hotspot for this city! Prices are reasonable.Food is tasty. Dont miss on the desserts,they are very nice.

  ERINDA TARTARAJ Avatar ERINDA TARTARAJ
  12 Dhjetor, 2022
0
  0
  Porosia ime ( My Order )
  Shporta juaj është bosh (Cart Empty)Kthehu te dyqani( Back to products)