Linguine me Fruta Deti

700 ALL

Linguine Karkalec & Kungull

700 ALL

Linguine me Skampi Krudo

1000 ALL

Linguine me Vongole

800 ALL

Linguine Aglio Olio e Peperoncino Acuge

700 ALL

Linguine me Iriq

1200 ALL

Linguine me Gjalpë

250 ALL

Linguine me Salcë

350 ALL

Tagliatelle me milanez e grana padano

Pana, sallam milanez, kerpurdha e pergatitur ne Grana Padano

850 ALL

Pakeri Peshkatriçe

850 ALL

Penne Pana & Salmon

750 ALL

Pene Pana

350 ALL

Penne Ragu me mish Vici 

650 ALL

Rizoto Fruta Deti 

800 ALL

Rizoto Karkalec & Kungull

800 ALL

Rizoto me Gjalpë

350 ALL

Rizoto Shafran me Krem dhe Skampi/ Violë Krudo

1050 ALL

Tris Special Meison

2300 ALL

5
  5
  Porosia ime ( My Order )
  Sallata e Provincës
  1 X 500 L = 500 L
  Açuge të Marinuara
  1 X 500 L = 500 L
  Midhje Soute
  1 X 650 L = 650 L
  Tavë Karkalec Pana
  1 X 750 L = 750 L
  Mix Friturë Fruta Deti
  1 X 2100 L = 2100 L